Beter

 

 

 

 

 

Met com-passion for care organiseren we een challenge. Doe je mee? Bekijk in dit filmpje wat het inhoudt: klik hier.

 

 

 

 

Eerdere open activiteiten Hart aan het Werk:

2017

Workshop ‘De kracht van Liefde – leven vanuit je hart’. Op zaterdag 28 januari 2017 geef ik deze workshop samen met mijn moeder Betsie Smeerdijk. Er zijn nog 2 plaatsen. Zie hier de flyer-kracht-van-liefde-jan16

2015

Meetup over zelfgeorganiseerde verandering

Een informeel event van Mariëlle Schipperen van HealthWorx voor haar netwerk waar ik een Jump Movement Gesprek begeleid.

Ervaar de Jump Movement verandermethode

In Utrecht Centrum kun je een Jump Movement Gesprek ervaren, alleen of met collega’s. 

Op de Geluksroute in 2015 in Utrecht houd ik spreekuur voor een individueel hartconsult.

10-jarig Jubileum Ariadne Coaching

Op 24 april 2015 vier ik het 10-jarig bestaan van mijn eerste bedrijf Ariadne Coaching. Het thema is ‘Stilte’, zie het programma. Op deze datum gaan mijn activiteiten verder onder de vlag ‘Hart aan het Werk’ en zal ik een substantiële bijdrage leveren aan Stichting Volte.

2-daags Event Aqua Lime voor vrouwelijke artsen

Marga Gooren organiseert 20 en 21 maart 2015 een event voor hardwerkende artsen en leert hen 5 stappen om ontspannen, zelfverzekerd en tevreden te leven. Ik geef de workshop ‘Stress less’.

Pilot Vraagjem en Ziejem samen met Het Pauwerhuis

Het Pauwerhuis vernieuwt de intervisie in Nederland door non-verbale methoden te introduceren. Aan hun reeks is nu in co-creatie met mij Vraagjem toegevoegd. 25 maart 2015 geven wij in Utrecht een pilot.

Wereld Yogadag op 22 februari 2015 in Yogacentrum Soest

Mijn moeder Betsie Smeerdijk geeft een yogales waarbij het hart centraal staat. Ik vul het aan met hartcoherentie-oefeningen. Zie de website van Yoga Nederland voor meer plekken.

Introductieseminar hartcoherentie i.s.m. Heartmath Benelux . Een informatieve avond om meer te weten te komen over hoe je met hartcoherentie-technieken invloed hebt op je gezondheid en functioneren. Demonstratie en aanschaf van de Inner Balance Trainer en de EmWave (biofeedbackapparatuur). Informatie over coaching en opleiding.

Het mini Gezondste festival op de Culturele Zondag 11 januari 2015

Poster HetGezondsteMiniFestival bij Rotslab in Utrecht

Hoe voel je je? Hoe beïnvloedt je je stemming? Kan je dat meten? Doorlopend informatie, interactie en inspiratie. Hart aan het Werk laat zien hoe je zo met je gevoelens kunt omgaan dat je je beter gaat voelen – ook fysiek.

Symposium Zin in Huisartsenzorg op 30 januari 2015 in Delft

Op het sprankelende symposium ter ere van 5 jaar Zin in Huisartsenzorg van Angèle van de Ven geef ik een workshop die praktische manieren aanreikt om ín je werkdag invloed uit te oefenen op je innerlijke rust en je prestaties.

Inspirerende workshop ‘Omgaan met complexiteit in de eerste lijn’ op 2 februari 2015 in Nieuwegein (in-company)

Met Jacqueline van Riet van Overvecht Gezond (huisarts en manager) geef ik een workshop aan huisartsen en POH-GGZ : Hoe stel je je bij complexe problematiek zo op dat je bereikt dat andere problemen die de gezondheid beïnvloeden ook worden aangepakt zonder dat dit jou teveel tijd en frustratie kost?

Introductieworkshop: Hoe overleef ik de werkdruk door mijn hart in te zetten? (in company)

Een team van de deeltijdbehandeling van GGZ WNB geeft zichzelf kado om met elkaar stil te staan bij de vraag wat zij zelf kunnen doen om de werkdruk te hanteren.