spreeuwenzwerm hart

Kennismaking

Elke maand geef ik een gratis adviesgesprek weg of andere activiteit die ik wil uitproberen of waarmee ik mensen wil inspireren. In de komende maanden is dit een Jump.

De Jump Movement-gespreksmethode past perfect bij wat ik als begeleid: het ontwikkelen vanuit energie, met inzet van je hart en verstand. Het is gestructureerd, geeft ruimte om het hart te laten spreken en zorgt dat je gaat doen wat belangrijk voor je is. Ook helpt het om samen stappen te zetten richting het doel waar je als team/groep aan werkt. Thema’s waarbij ik het inzet zijn bijvoorbeeld: feedback geven, positieve gezondheid, samenwerken in de wijk tussen medisch – sociaal, werkplezier, zelfcompassie.

Wil jij zelf meedoen, teken dan in voor een van deze data in Utrecht op de Slotlaan 37 (bij VSO Kentalis). Wil je het met een eigen groepje van maximaal 5 anderen doen, neem dan contact op om het te plannen. Zie ook de site van JumpMovement voor meer informatie. In dit A4 info JumpMovement gespreksmethode heb ik kort de methode geschetst.

Donderdag 25 april 2019 19.00 – 20.30 uur, inloop 18.45 uur

In gesprek over (on)gelijkheid op 25 april 2019

sdg10

Met JumpMovement besteden we aandacht aan de Social Development Goals (SDG’s) van de VN. Zie voor meer info over de SDG’s www.sdgnederland.nl Ik verbind mij met doel 10 over het verminderen van ongelijkheid. Iedereen moet gelijke kansen hebben en betrokken worden bij alle sociale, economische en politieke aspecten van de maatschappij. Deze Jump organiseer ik om belangenorganisaties, professionals en burgers te inspireren om daarover van gedachten te wisselen. Draag jij gelijkheid ook een warm hart toe? Praat mee! De bijeenkomst van 25 april heeft een tweeledig doel: het aandacht geven aan gelijke kansen én ervaring opdoen met de gespreksmethode van Jump Movement.

SDG 10:

Tegen 2030 de sociale, economische en politieke inclusie van iedereen mogelijk maken en bevorderen, ongeacht leeftijd, geslacht, handicap, ras, etniciteit, herkomst, godsdienst of economische of andere status.

Beleid voeren dat geleidelijk tot een grotere gelijkheid leidt, in het bijzonder inzake fiscaliteit, lonen en sociale bescherming.

 

Dinsdag 21 mei 2019 19.00 – 20.30 uur, inloop 18.45 uur

In gesprek met coaches, trainers, gangmakers, kantelaars, frisdenkers, change agents op 21 mei 2019

De methode van Jump Movement kan professionals die bezig zijn met vernieuwing, verandering, verlevendiging helpen om mensen geïnspireerd in beweging te krijgen. Samen met Lianne Lenssen begeleid ik deze Jump. Ik zou zeker komen als je overweegt aan de summer edition mee te doen van de opleiding.

Woensdag 19 juni 2019, 19.00 – 20.30 uur, inloop 18.45 uur

 

‘Een Jump is even stilstaan bij jezelf op een positieve, vrolijke en hartverwarmende manier! Het relativeert en levert een concreet voornemen op om mee verder te gaan’.

Diana, opleidingsadviseur in de jeugdzorg  

 

Beter

 

 

 

 

 

Met com-passion for care organiseren we een challenge. Doe je mee? Bekijk in dit filmpje wat het inhoudt: klik hier.