Beter

 

 

 

 

 

Met com-passion for care organiseren we een challenge. Doe je mee? Bekijk in dit filmpje wat het inhoudt: klik hier.

 

 

 

 

Supervisanten gezocht

Ik heb nog 2 plekken voor de groepssupervisie die in oktober 2018 start. Wil je reflecteren op hoe je je werk doet, hoe dit past bij wie je bent, wil je samen onderzoeken of je dingen anders aan kan pakken? dan is het mogelijk iets voor jou. Bel me bij belangstelling om te checken of het past. In bijgaand A4’tje meer informatie:

Werving supervisanten Hart aan het Werk juli18

Kennismaking

Elke maand geef ik een gratis adviesgesprek weg of andere activiteit die ik wil uitproberen of waarmee ik mensen wil inspireren. In de periode september t/m december 2018 is dit een Jump.

De Jump-methode past perfect bij wat ik als begeleid: het ontwikkelen vanuit energie, met inzet van je hart en verstand. Het is gestructureerd, geeft ruimte om het hart te laten spreken en zorgt dat je gaat doen wat belangrijk voor je is. Ook helpt het om samen stappen te zetten richting het doel waar je als team/groep aan werkt. Thema’s waarbij ik het inzet zijn bijvoorbeeld: feedback geven, positieve gezondheid, samenwerken in de wijk tussen medisch – sociaal, werkplezier, zelfcompassie.

Wil jij zelf meedoen, teken dan in voor een van deze data aan de keukentafel bij mij in Utrecht. Wil je het met een eigen groepje van maximaal 5 anderen doen, neem dan contact op om het te plannen. Zie ook de site van JumpMovement voor meer informatie.

Vrijdag 30 november 2018  11- 12 uur

Vrijdag 12 december 2018 12 – 13 uur

 

Open activiteiten 

Drieluik Move your mind | Move from the heart | Keep moving

Na een succesvolle summerschool van Art of Movement geven mijn moeder  Betsie Smeerdijk (yoga- en feldenkraisdocente) en ik nu in haar yogacentrum drie lessen op 6 en 20 oktober en 3 november 2018 van 10 tot 12 uur. We staan stil bij de hectiek, informatietsunamie in ons dagelijkse westerse leven om er vervolgens iets tegenover te stellen. Want met je lichaam en geest kun je balans creëeren, op diverse hele praktische manieren die je meteen kunt toepassen. De lessen vormen samen een geheel, maar zijn ook afzonderlijk te volgen. Elke les is er korte theorie, reflectieve oefeningen en beweging.

Move your mind
Waar ben jij met je aandacht? Wat zijn jouw dominante patronen in denken en doen?  Gebruik de sturingskracht van je geest in je dag. Heb aandacht voor hoe het met je is en zorg voor jezelf steeds weer. Dan doe je de goede dingen en houd je energie.

Move from the heart
Ons hart stuurt ons aan, blijkt uit onderzoek, meer dan we lange tijd hebben gedacht. Als je greep wilt hebben op je innerlijke rust en toegang tot je intuitie, leer dan het ritme van je hart te beïnvloeden.

Keep moving
We zijn altijd in beweging. Flexible body, flexible mind. Deze les doen we o.a. fysieke oefeningen die een directe relatie hebben met ons emotioneel en mentaal functioneren om ons te versoepelen.

Aanmelden via de contactpagina of mail daphne@hartaanhetwerk.nl