Beter

 

 

 

 

 

Met com-passion for care organiseren we een challenge. Doe je mee? Bekijk in dit filmpje wat het inhoudt: klik hier.

 

 

 

 

 

Kennismaking

Elke maand geef ik een gratis adviesgesprek weg of andere activiteit die ik wil uitproberen of waarmee ik mensen wil inspireren. In de komende maanden is dit een Jump.

De Jump-methode past perfect bij wat ik als begeleid: het ontwikkelen vanuit energie, met inzet van je hart en verstand. Het is gestructureerd, geeft ruimte om het hart te laten spreken en zorgt dat je gaat doen wat belangrijk voor je is. Ook helpt het om samen stappen te zetten richting het doel waar je als team/groep aan werkt. Thema’s waarbij ik het inzet zijn bijvoorbeeld: feedback geven, positieve gezondheid, samenwerken in de wijk tussen medisch – sociaal, werkplezier, zelfcompassie.

Wil jij zelf meedoen, teken dan in voor een van deze data aan de keukentafel bij mij in Utrecht. Wil je het met een eigen groepje van maximaal 5 anderen doen, neem dan contact op om het te plannen. Zie ook de site van JumpMovement voor meer informatie.

Vrijdag 25 januari 2019 10.30 – 12.00 uur

Vrijdag 22 februari 2019 10.30 – 12.00 uur

 

‘Een Jump is even stilstaan bij jezelf op een positieve, vrolijke en hartverwarmende manier! Het relativeert en levert een concreet voornemen op om mee verder te gaan’.

Diana, opleidingsadviseur in de jeugdzorg