Drieluik Move your mind | Move from the heart | Keep moving

Na een succesvolle summerschool van Art of Movement geven mijn moeder  Betsie Smeerdijk (yoga- en feldenkraisdocente) en ik nu  drie lessen van 2 uur. We staan stil bij de hectiek, informatietsunamie in ons dagelijkse westerse leven om er vervolgens iets tegenover te stellen. Want met je lichaam en geest kun je balans creëeren, op diverse hele praktische manieren die je meteen kunt toepassen. De lessen vormen samen een geheel, maar zijn ook afzonderlijk te volgen. Elke les is er korte theorie, reflectieve oefeningen en beweging.

Move your mind
Waar ben jij met je aandacht? Wat zijn jouw dominante patronen in denken en doen?  Gebruik de sturingskracht van je geest in je dag. Heb aandacht voor hoe het met je is en zorg voor jezelf steeds weer. Dan doe je de goede dingen en houd je energie.

Move from the heart
Ons hart stuurt ons aan, blijkt uit onderzoek, meer dan we lange tijd hebben gedacht. Als je greep wilt hebben op je innerlijke rust en toegang tot je intuitie, leer dan het ritme van je hart te beïnvloeden.

Keep moving
We zijn altijd in beweging. Flexible body, flexible mind. Deze les doen we o.a. fysieke oefeningen die een directe relatie hebben met ons emotioneel en mentaal functioneren om ons te versoepelen.

We starten een groep als er 6 deelnemers zijn. Locatie: Yogacentrum Soest.

Geef je interesse s.v.p. door via de contactpagina of mail daphne@hartaanhetwerk.nl. Onderdelen van deze lessen lenen zich ook voor een teamdag. Als je daar meer over wilt weten, gaan we graag in gesprek.

Workshopserie Move Your Mind, Move from the heart, Keep moving

Uit interesse voor lichaamsbewustzijn heb ik onlangs twee workshops van Daphne Wiersma gevolgd: ‘Keep moving’ en ‘Move from the heart’. In een prettige lesruimte geeft Daphne met frisse energie een inkijkje in de manier waarop onze levenshouding samenhangt met ons bewegingspatroon. De combinatie van theorie en praktische oefeningen werkt aanvullend; denken en doen komen dan bij elkaar. Uiteindelijk bleek de stof uit de workshops ook goed te gebruiken bij mijn werk als massagetherapeut. Voor ieder die persoonlijke of beroepsmatige interesse heeft in de samenhang tussen lichaam en geest kan ik het werk van Daphne van harte aanbevelen. Berendse Massagetherapie, Bilthoven