Breath Exchange – 1 dag hartcoherentie en Transformational Breath©

creilo

Op 16 mei organiseer ik samen met ademcoach Lilian Korzilius een 1-daagse uitwisselingsdag over hartcoherentie en Transformational Breath© (TB). Met 10 hartcoherentie-collega’s en 10 TB-coaches wisselen we uit. Ieder heeft een actieve rol die dag, in het mee begeleiden van de collega’s van de andere specialisatie. Aan de orde komt: wat is het? hoe werkt het? wat zijn de toepassingen? En er wordt geoefend in kleine groepjes. Lees hier alvast iets meer over Transformational Breath© en hier over hartcoherentie.

Praktische informatie: 16 mei, van 10 tot 17.30 uur op een mooie boerderij te Creil (Noordoostpolder), kosten € 55,- excl. BTW inclusief lunch.

Opgeven en meer info bij mij: daphne@hartaanhetwerk.nl, 06- 28 620 126.

 

Deep Listening en hartcoherentie – workshop

Ontdek op 1 juni in één ochtend de kracht van hartcoherentie tijdens Deep Listening. Samen met Deep Listening Practicioner Harriet Messing geef ik deze unieke HARTversterkende workshop speciaal voor wie al eerder bij Harriet of bij Ros Oliver een Deep Listening Luistertraining volgde.

Schrijf je in voor de trainingsochtend op zaterdag 1 juni 2019 van 0930 – 13.00 uur (inloop vanaf 09.00 uur) in Studio Loevenhout in Utrecht. De training gaat door bij 12 deelnemers. De kosten bedragen slechts 45 euro incl. BTW.

Luisteren en spreken in harmonie met je hart – 4 daagse training

Dit najaar geven Harriet Messing en ik de training ‘luisteren en spreken in harmonie met je hart’. We nemen je mee in de thema’s:

Dag 1.  Je lichaam als luisterinstrument: luisteren met en naar je lichaam.
Dag 2.  Omgaan met dissonanten: irrationele gedachten en overtuigingen, moeilijk emoties.
Dag 3.  In harmonie met de ander en jezelf: compassie en zelf-compassie,
Dag 4. Zuivere noten op je zang: heartful spreken en integratie van al het geleerde als ‘Het orkest speelt’.

Data: zaterdag 21 september, 12 oktober, 9 november en 23 november van 09.30 – 17.00 uur.

Aanmelden kan hier.