WORKSHOP DE KUNST VAN HET NEE ZEGGEN

Vind jij het ook zo lastig om nee te zeggen? 

  • Je baas vraagt of je er een taak bij wilt doen en jij hebt je tax al lang bereikt.
  • Je zou uitgaan met een vriendin, maar je snakt naar een avond op de bank.
  • Een van je collega’s komt steeds bij je binnenlopen met haar verhaal. Jij wilt ongestoord kunnen doorwerken.

Hoe blijf je trouw aan jezelf en kwets je de ander niet? 

Dat leer je in de workshop ‘De kunst van het nee zeggen’. Je leert om nee te zeggen en je vrij (i.p.v. schuldig) te voelen.

Waarom deze workshop?
Als resultaat van mijn coaching en training weten mensen veel beter wat zij willen én niet willen. Zij nemen hun eigen gezondheid en geluk serieus. Dat betekent dat zij grenzen stellen en vaker nee willen zeggen. En dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan! Vandaar deze workshop.

Workshopserie Move Your Mind, Move from the heart, Keep moving

Uit interesse voor lichaamsbewustzijn heb ik onlangs twee workshops van Daphne Wiersma gevolgd: ‘Keep moving’ en ‘Move from the heart’. In een prettige lesruimte geeft Daphne met frisse energie een inkijkje in de manier waarop onze levenshouding samenhangt met ons bewegingspatroon. De combinatie van theorie en praktische oefeningen werkt aanvullend; denken en doen komen dan bij elkaar. Uiteindelijk bleek de stof uit de workshops ook goed te gebruiken bij mijn werk als massagetherapeut. Voor ieder die persoonlijke of beroepsmatige interesse heeft in de samenhang tussen lichaam en geest kan ik het werk van Daphne van harte aanbevelen. Berendse Massagetherapie, Bilthoven