Training                               

Jump Movement Certified Professional Trainer 2.0

If we all Jump, we’ll move the World.

12 weken programma: 1 trainingsdag met 2 keer een online-follow up en 12 weken tips&tops.  € 1695,- excl. BTW.

Jump Movement gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Ik ben één van de trainers van JumpMovement die anderen tot Certified Professional opleidt.

jump cp 2 team

 

 

 

 

 

 

Voor wie

Voor coaches en veranderprofessionals die organisaties in beweging willen krijgen.

De traditionele manier van veranderen: planmatig, uitrollen, top down, werkt voor veranderprocessen die houding en gedrag van medewerkers betreffen niet. Jump Movement heeft een filosofie en aanpak die mensen in beweging krijgt, die zorgt dat de verandering verder gaat dan alleen de voorlopers, die zorgt dat mensen leiderschap nemen.

Resultaten

Na dit programma ben je Certified Professional van Jump Movement. Je weet hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je krijgt informatie over alle toepassingsmogelijkheden. Je ontvangt materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Je kunt zelf mensen in organisaties tot jumpstarters opleiden. En je hebt een krachtig instrument toegevoegd aan jouw dienstverlening op het gebied van (organisatie)ontwikkeling: zelforganiserend, eenvoudig en reeds door meer dan 100.000 mensen wereldwijd ervaren. Je maakt onderdeel uit van de ‘movement’ voor verbinding, inspiratie, deskundigheidsbevordering en bekendheid.

Praktisch

Data in 2019 in Utrecht: 29 maart, 14 juni, 3 juli*,10 juli*, 16 juli*, 16 oktober en 22 november van 9 tot 17 uur.

*Dit is een summer edition speciaal voor coaches en veranderprofessionals . Deze training geef ik samen met Lianne Lenssen van Initiatiefrijk. Wij doen dit op 10 juli 2019 in Den Bosch en op 16 juli op een nader te bepalen locatie.

De trainingsdag is van 9 tot 17 uur.

Na 1 maand is er een follow up online van 1 uur en weer een maand later is er een tweede. We gaan in op het uitvoeren van de methode en ook op het inpassen in jouw dienstverlening.

Vanaf de 1e trainingsdag ontvang je 12 weken SMS-service met tips en tops (facultatief).

Je ontvangt materiaal dat je kunt gebruiken om zelf jumpstarters op te leiden.

Als je aan een verandering werkt, en wil weten of deze methode iets voor je is, neem dan contact met me op. Je bent welkom om een proef-Jump te komen doen. Het zelf ervaren is de beste manier om de kracht ervan te kennen.

Reacties van deelnemers:

“Het is teambuilding, terwijl je ook met het individu bezig bent.” teamlid Compassion for Care; thema Zelfcompassie

“Het geeft energie. Ik kwam moe binnen en ga met energie naar buiten.” teamlid Compassion for Care; thema Zelfcompassie

“De hiërarchie is er niet omdat je allemaal over hetzelfde spreekt op dezelfde manier.” huisarts; thema open communiceren

Ik heb Jump ervaren als een kadootje aan elkaar en aan jezelf. De kracht van in een kleine groep heel bewust aanwezig te zijn, zorgt dat mijn hart al een sprongetje maakt. Ik heb een helder beeld van welke stap voor mij de juiste is. Dat maakt dat ik die Jump ook echt ga doen en alweer uitzie naar een volgende.” adviseur van de gemeente; thema Positieve Gezondheid

 

Jump Partner