Daphne Wiersma

Mijn naam is drs. Daphne Wiersma (1967).

Mij is met de paplepel ingegoten dat je gezondheid belangrijk is en dat je zelf veel kunt doen om je goed te voelen. Daar ben ik mijn ouders, die zelf in de zorg werken, dankbaar voor. Ik zet hun werk voort door mensen te leren zichzelf te coachen en zo goed in balans te zijn. Ik geloof dat wij ieder een innerlijke wijsheid en een unieke meerwaarde hebben en dat wij dat kunnen verwezenlijken met ons hart als kompas. Hoe je dat concreet doet, is mijn speelterrein in ‘Hart aan het werk’.

Ik vind het wezenlijk dat ik ‘practice’ wat ik ‘preach’ om zo ervaringskennis te kunnen delen en een voorbeeld te kunnen zijn. Dus ik herstel me van stress, geniet van de kleine dingen in het leven, kies met mijn hart als kompas, streef ernaar angsten en obstakels te overwinnen, die mij verhinderen mijn eigenheid uit te drukken.

Hart aan het Werk is mijn bedrijf waarin ik als zelfstandige werk.  Ik werk daarnaast voor de Stichting Volte, waar ik me ook bezighoud met scholing en ontwikkeling van zorgprofessionals. Bij Compassion for Care ben ik lid van het kernteam.

Zie mijn LinkedIn-profiel of mijn CV als je meer wilt weten over mijn werkervaring en opleiding. Volg mij op twitter @daphnewiersma.