210930_WiersmaDaphne_001-min

Daphne Wiersma

KvK: 30202057

BTW: NL00166956429.B01

Over mij

Ik ben Daphne Wiersma (1967), 'hart aan het werk'. Ik bied rust in de drukte. Ben beschikbaar. Ik verleid je tot stilstaan bij wat er echt toe doet. Bemoedig je om je hart te volgen. Ik laat je zien dat je invloed hebt op jezelf en je omgeving. Er is namelijk tegenkracht nodig in deze snelle wereld waarin we continu ‘aan’ staan, prikkels krijgen, waar het de norm is om te druk te zijn. Er zijn mensen nodig die zichzelf zijn en doen wat klopt.

Ik streef ernaar de verandering te zijn die ik wil zien. Mijn optimisme, vertrouwen in mensen, liefde voor ontwikkeling, open blik en vriendelijkheid komen tot uiting in mijn werkhouding. Ik probeer steeds de moed te vinden om uit patronen te stappen die niet dienend zijn. Mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. In mijn werk is mijn intentie om lichtvoetig met serieuze zaken bezig te zijn. Op deze website zie je op welke manieren ik dat doe.

In de eerste fasen van mijn leven ontwikkel ik vooral mijn hoofd. Ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en specialiseer me in organisatie en beleid van de gezondheidszorg. Na 15 jaar adviesfuncties in de zorg maak ik de balans op en constateer ik dat ik ‘een hoofd op pootjes’ dreig te worden: rationeel, planmatig en efficiënt. Ik maak een switch, ontwikkel mijn intuïtie, word coach en specialiseer mij in hoe je hart en hoofd kunt verbinden om ‘Hart aan het Werk’ te zijn. Sinds 2005 werk ik als zzp’er in ‘Hart aan het Werk’.