Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Loesje

Teamontwikkeling

Staan jullie onder druk?

Investeer in het team met Hart aan het Werk:

  • Effectievere samenwerking, communicatie en besluitvorming
  • Praktische technieken die jullie zelf kunnen blijven doen
  • Rust en harmonie op de werkvloer

Ik help teams om veilig en met plezier samen te werken en een stabiel team te vormen.

Voor teams die:

  • onder druk staan vanuit verschillende kanten
  • hoge, haast onrealistische doelen moeten halen
  • uit losse eilanden bestaan

Waar teamleden betrokken zijn bij wat zij doen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en voor wie een hoge lat normaal is.

Jullie kunnen veel werk verzetten in een goede werksfeer. Maar als dat onder druk komt te staan door organisatiegedoe, personeelstekort of claimende klanten wordt ook jullie uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Jullie zien haarfijn waar het aan schort, maar het lukt onvoldoende om iets structureel aan hun werkdruk en -plezier te veranderen. Thuis heb je weinig energie  voor familie en vrienden en om leuke dingen te doen. Het risico is dat jij of je collega's ziek worden of ernstig gedemotiveerd raken, misschien wel de organisatie verlaten.

Ik zie jullie inzet en verlangen en help jullie het over een andere boeg te gooien: niet alleen maar harder werken en het alleen oplossen, maar begrenzen en het weer leuk maken, samen met jullie teamgenoten.

Ik bied kennis die een nieuw perspectief geeft op jullie functioneren. Ik bied praktische technieken waarmee jullie het team-functioneren kunnen verbeteren:
meer energie, betere sfeer, grenzen respecteren en uitspreken, emotioneel in evenwicht, betere concentratie, overzicht, innerlijke rust, betere privé-werk balans, milder voor jezelf zijn.

Mijn product is teamtraining en - coaching in combinatie met individuele coaching. De basis is het 'Activating the Heart of Teams™'-programma waar je zelf modules uit selecteert die voor jullie het beste zijn.

Gesprek van hart tot hart

Ik heb energie gekregen van de teambijeenkomst, omdat er ruimte was voor  de zorgen over het team en we ook hebben geïnvesteerd in de onderlinge band. Ik heb Daphne's rustige en aandachtige aanwezigheid als een uitnodiging ervaren om dit samen aan te gaan. 

SPV

over teambegeleiding
favicon

Na de teambegeleiding zijn we nu zelf productiever bezig om er samen, in welke vorm dan ook, uit te komen.

Psychiater

Over de teamontwikkeling
favicon

De focus is weer terug in onze groep. Daarin is niet alleen de toegepaste methode – de Jump Movement – belangrijk, maar misschien nog wel veel meer de wijze waarop Daphne dit deskundig, enthousiast en integer leidt. Dat levert concrete resultaten op. Je wordt als team naar een hoger plan getrokken. 

Mirjam van Schoonhoven

voorzitter Leiderschapsteam

Bekijk ook:

Hartritueel

Wil je aandacht geven aan een betekenisvol moment voor jezelf of je team? Wil je iets loslaten, ruimte maken voor een nieuw begin?

Hartcoherentie

Wil je letterlijk met je hart werken? Wil je de fysieke, emotionele en mentale voordelen genieten van hartcoherent zijn?

Tijd voor reflectie & inspiratie

Wil je tijd om op adem te komen? Inspiratie? Wil je geaccrediteerde intervisie of supervisie?