The bad news is time flies. The good news you're the pilot.

Michael Altshuler

Agenda

Valentijdsdag is een mooie dag van het hart, van de liefde. Laat het in het teken staan van de zelfliefde.
Op zondag 14 februari 2021 van 9.30 tot 11.30 u organiseer ik iets unieks:

Hartcirkel in de Tipi

Een gesprek van hart tot hart voor alle mensen die een hartritueel met het Kintsugi Heart zijn gestart. Deel jouw unieke verhaal, luister naar dat van anderen. Maximaal 6 personen. Locatie De Hoorneboeg in Hilversum.

Door het delen van jouw ervaringen bekrachtig je de inzichten. Het horen van de verhalen van de anderen over het breken en helen van hun hart is verbindend en inspirerend.
Mocht je het hartritueel nog niet hebben afgesloten, dan krijg je inspiratie hoe je dat kunt doen - op een tijd, plaats en manier die helemaal bij jouw persoon past.

Toegankelijk voor mensen die het hartritueel met het Kintsugi Heart zijn gestart. Kosten
€ 68,50 incl. BTW

Ik organiseer maandelijks openbare momenten om mee te doen aan gratis gesprekken of meditaties. Deze zijn online via Zoom totdat we weer veilig bij elkaar kunnen komen.

Gesprek over 'Hart aan het Werk' zijn

Delen wat je belangrijk vindt, is belangrijk. Bijvoorbeeld wat de abnormale situatie van Corona met je doet. Het is op de werkvloer nog niet het nieuwe normaal geworden om erover te spreken wat je zorgen zijn, wat je nodig hebt, hoe je voor jezelf en elkaar zorgt.

Ik begeleid een open gesprek over 'Hart aan het Werk' zijn, wat dat voor jou ook maar betekent.
Het is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft; ook voor niet zorgprofessionals. Gratis, online.
Het gesprek is volgens de Jump Movement gespreksmethode en filosofie. Kern is dat iedereen evenveel aandacht krijgt en zijn oordeel uitstelt. Het is onderzoekend, verbindend en zet aan tot geïnspireerde actie.

Als ik een aantal aanmeldingen heb, prik ik een datum. Dus klik op onderstaande button als je interesse hebt in een mooi gesprek.

Hartmeditatie

Elke maand organiseert Hart aan het Werk een hartmeditatie We Add Heart. De meditatie creëert coherentie. Coherentie is een optimale staat van balans in je geest en lichaam. Het helpt je geest en lichaam om zichzelf te herstellen en te revitaliseren. In deze We Add Heart-sessie richten wij onze intentie ook op de mensen om ons heen en al het leven op aarde. Dus: persoonlijke, sociale en globale coherentie.

Lees hier meer en bestel je gratis ticket.

Woensdagen van 20.00 uur tot 20.35 uur via Zoom:

  • 27 januari 2021
  • 24 februari 2021
  • 31 maart 2021
  • 28 april 2021
  • 26 mei 2021

Bekijk ook:

Tijd voor reflectie & inspiratie

Wil je tijd om op adem te komen? Heb je behoefte aan inspiratie? Wil je geaccrediteerde intervisie of supervisie?

Teamontwikkeling

Willen jullie effectievere samenwerking, communicatie en besluitvorming in het team? Willen jullie meer verbinding en positieve energie?

Hartritueel

Wil je aandacht geven aan een betekenisvol moment voor jezelf of je team? Wil je iets loslaten, ruimte maken voor een nieuw begin?

Hartcoherentie

Wil je letterlijk met je hart werken? Wil je de fysieke, emotionele en mentale voordelen genieten van hartcoherent zijn?

favicon

Ik ben heel enthousiast over deze training! De uitleg over hoe ons hart en ons brein samenhangen, vind ik logisch. De kennis motiveert me om wat aan mijn stress te doen. De techniek is heel klein, niet met allerlei toeters en bellen. Iedereen kan dit. En het werkt! Ik krijg weer grip op mezelf, blijf dichtbij mezelf.
Daphne vind ik motiverend en ze oordeelt niet. Dat ervaar ik als bijzonder en heel prettig.

Angelique Kerkhof

Teammanager Jeugdzorg
favicon

Als ik nu dreig over te lopen, reset ik mijzelf en vraag ik me af: hoe moet ik hier en nu op reageren? Het geeft me meer regie en ik blijf meer bij mezelf.

Tessa Blankenburgh

Jeugdzorg
favicon

Eerst was ik vooral intellectueel enthousiast: hoe werkt het? wat is de research erachter?  Dat was al overtuigend. Toen heeft Daphne me aangeraden om de oefeningen systematisch te gaan doen. Dat gaf een keerpunt. Ik weet nu hoe ik lichamelijk en geestelijk mijn innerlijke rustplek kan activeren. Na het oefenen heb ik een ander  basisgevoel overdag. Ik heb nooit kunnen mediteren, maar met 10 minuten met de apparatuur kon ik heel eenvoudig leren focussen.

Ineke Dunselman

Therapeut en trainer
favicon

Ik heb aan de bel getrokken bij mijn teamleider toen ik merkte dat het werk te zwaar op mij drukte. In de hartcoherentietraining heb ik ingezien dat ik meer grip op mezelf had dan ik dacht. Ik heb overspannenheid voorkomen.

SPV

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Ik heb ervaren dat besluiten beter worden als je je hart erbij betrekt, dat wist ik niet.

Nicola

jeugdwerker